Opslag biogas tot 5000m³

Biogas Dome

Biogas Dome 2018-05-15T11:59:49+00:00

Biogas Dome

  • Al meer dan 35 jaar ervaring met Biogas domes;
  • Leverbaar tot 5000 m³;
  • Uitermate geschikt voor het opslaan van biogas bij drukken tot 60 mbar;
  • Toepassing bij vele waterzuiveringen, stortplaatsen en agrarische biogasinstallaties;
  • Dubbelmembraans opslagsysteem;
  • Uitgebreid advies bij complexe situaties.

Onze biogas domes

Voor het opslaan van biogas en stortgas werd 35 jaar geleden de biogas dome door ons ontwikkeld, voorzien van het bekende dubbelmembraans opslagsysteem. Bij dit systeem zorgt de druk in de buitenste kamer voor de gewenste druk in de met gas gevulde binnenste kamer. De domes worden inmiddels toegepast bij vele waterzuiveringsbedrijven, stortplaatsen en agrarische biogasinstallaties (mestvergisters). Onze domes zijn leverbaar tot 5000m³ en zijn uitermate geschikt voor het opslaan van biogas bij drukken tot 60 mbar.

Complexe eisen

Aan gasopslagsystemen worden hoge eisen gesteld. Gasdichtheid, levensduur en milieuaspecten spelen een grote rol. De constructie van de domes is vaak complex. Daarom moet het materiaal van de biogas dome goed te verwerken zijn, een goede knikbestendigheid hebben, aan vele mechanische eisen voldoen en een goede chemische stabiliteit hebben. Wij hebben alle expertise in huis.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.