Opslag van biogas en stortgas tot 50mbar

Biogas Houder

Biogas houder 2018-05-13T18:54:12+00:00

Biogas Houder 

  • Al meer dan 35 jaar ervaring met biogas houders;
  • Leverbaar in diverse vormen en afmetingen;
  • Uitermate geschikt voor het opslaan van biogas en stortgas bij drukken tot 50mbar;
  • Enkellaags gasopslagsysteem;
  • Betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk opslagsysteem;
  • Uitgebreid advies bij complexe situatie.

Tijdelijke gasopslag

Een biogas houder van Albers Alligator is inzetbaar voor het veilig opslaan van biogas of stortgas bij drukken tot 50 mbar. De houders zijn onderhoudsvriendelijk en voldoen aan de strengste eisen.

In installaties voor de winning van biogas en stortgas moet het gewonnen gas tijdelijk worden opgeslagen en voor transport onder een zekere druk worden gebracht. Albers Alligator ontwikkelde hiervoor de biogas houder. Het gebruik van speciale doeksoorten en lastechnieken maken het mogelijk dit afgesloten opslagsysteem betrouwbaar en betaalbaar te produceren. Ook voor het op druk brengen van het gas is deze flexibele folieconstructie een pré. Door het ballasten van een gaszak kan de gewenste druk worden opgebouwd tot 50 mbar. De biogas houders van Albers Alligator zijn leverbaar in verschillende vormen en afmetingen.

Complexe eisen

Aan gasopslagsystemen worden hoge eisen gesteld. Gasdichtheid, levensduur en milieuaspecten spelen een grote rol. De constructie van de domes is vaak complex. Daarom moet het materiaal van de biogas dome goed te verwerken zijn, een goede knikbestendigheid hebben, aan vele mechanische eisen voldoen en een goede chemische stabiliteit hebben. Wij hebben alle expertise in huis.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.