Alligator Bagtank

Leverbaar van 100m³ tot 7000m³

Alligator Bagtank 2018-05-13T18:22:10+00:00

Alligator Bagtank

  • Voor opslag van slib en niet agressieve vloeistoffen;
  • Leverbaar tot 7000 m³;
  • Geen dure funderingsconstructie nodig;
  • Vormt gelijk boven- en onderafdichting;
  • Door het afschot eenvoudig te legen;
  • Kan gedeeltelijk onder het maaiveld worden gemonteerd;
  • KIWA gecertificeerd.

Slib- / vloeistofopslag tot 7000m³

Om een grote hoeveelheid slib of vloeistof op te slaan is de Alligator Bagtank een goede oplossing voor uw bedrijf. De Bagtank is gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen en is toepasbaar op elke ondergrond. De Alligator Bagtank wordt geleverd in een vierkante of rechthoekige vorm en kan, afhankelijk van de hoogste grondwaterstand, gedeeltelijk onder het maaiveld worden gemonteerd

Hoogwaardige kunststof coating

Het gebruikte polyester weefsel is aan twee zijden voorzien van een hoogwaardige kunststof coating die bestand is tegen vele soorten slib en de invloed van UV-straling. Hierdoor is een lange levensduur verzekerd. De mechanische krachten die tijdens het gebruik in de mestzak optreden worden eenvoudig door het sterke weefsel opgenomen. Aan de hand van sterkteberekeningen zijn de belangrijkste componenten als materiaal, lasnaden en bevestigingspunten met zeer ruime veiligheidsmarges gedimensioneerd.

Onze Bagtanks zijn standaard voorzien van een zuig- en/of vulleiding, afsluiters, morsvat, ontluchtingsopeningen en een afsluitbare inspectie opening. Desgewenst kan mixapparatuur met de Bagtank mee worden geleverd. Onze adviseurs kunnen u exact vertellen welke systemen voor uw situatie beschikbaar zijn. Een lange levensduur wordt verzekerd.

Altijd een expert in de buurt

Albers Alligator levert haar producten zowel nationaal als internationaal. Daarbij wordt gebruik gemaakt van lokale dealernetwerken. Op deze manier is er altijd een expert in de buurt en kunnen wij snelle service bieden. De Bagtank wordt ingezet in een groot aantal markten: industrie, grond-, weg- en waterbouw en landbouw.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.