Alligator Spankap

  • Albers Alligator heeft al meer dan 40 jaar ervaring in spankappen.
  • Voor ronde silo’s van beton, staal of hout.
  • Leverbaar met een diameter 10 tot 32 meter.
  • Houdt regenwater uit uw silo.
  • Beperkt de geuremissie.
  • Lange levensduur door ijzersterk polyester weefsel dat aan twee zijden is voorzien van een hoogwaardige kunststof laag.

Beperk geuremissie en regenwater in uw silo

De Alligator spankap is een van onze speciale producten. Deze overkapping bestaat uit een gespannen constructie die we op maat produceren voor ronde silo’s van beton, staal of hout. De diameter van de Alligator spankap kan variëren van 10 tot 32 meter. De spankap is opgebouwd uit een houten kolom met een kroon waar het doek op rust.

Het gebruikte polyester weefsel is aan twee zijden voorzien van een hoogwaardige kunststofcoating. Deze is bestand tegen vele soorten (meng)mest, zelfs aangezuurde mest én de invloed van uv-straling. Hierdoor is een lange levensduur verzekerd. De lasnaden worden hoogfrequent uitgevoerd. De vorm van de spankap hebben we ontworpen op basis van een tweezijdige kromming, waardoor klapperschade wordt voorkomen. De Alligator spankap sluit goed af . Daardoor blijft het regenwater uit de silo en wordt de geuremissie beperkt.

Lange levensduur

Onze experts geven u graag alle informatie. Zij weten exact welke spankap het best bij uw silo past. Ook bij plaatsing in gebieden met kans op extreme wind- en/of sneeuwbelasing denken wij graag met u mee.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt.

Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.