Alligator Winbag®

  • Voor opslag van alle soorten (meng)mest en niet-agressieve vloeistoffen.
  • Capaciteit van 100 m³ tot 350 m³.
  • Door het oprollen goed leeg te krijgen.
  • Laat zich eenvoudig verplaatsen.
  • Kan op vrijwel elke vlakke ondergrond worden ingezet.
  • Leverbaar met diverse aansluitingen.

Waarom de Alligator Winbag?

Wilt u flexibel tussenopslag inzetten voor mengmest of niet-agressieve vloeistoffen? Dat gaat heel gemakkelijk met de Alligator Winbag. Hiermee kunt u snel 100 m³ tot 350 m³ vloeistofopslag installeren en weer verwijderen. De Winbag is inzetbaar op elke vlakke ondergrond. U kunt hem eenvoudig verplaatsen door gebruik te maken van het Alligator Winsystem, het oprolsysteem dat we speciaal voor de Winbag hebben ontwikkeld.

Legen en oprollen

Het Alligator Winsystem bestaat uit een aanhanger waarop een draaibare haspelframe is gemonteerd. Het systeem is verkrijgbaar in een complete trailerversie én een hefbare versie. De laatste kunt u gebruiken met een tractor of shovel. De haspel wordt hydraulisch aangedreven. Op deze manier kunt u de Alligator Winbag eenvoudig legen en verplaatsen. Makkelijk herbruikbaar dus.

Veilige opslag

De Alligator Winbag is een zeer sterk product, gemaakt van een tweezijdig gecoat polyesterweefsel met productiecertificaat (KIWA5111). De mechanische krachten die tijdens het gebruik in de Winbag optreden, worden eenvoudig door het sterke weefsel opgenomen. Aan de hand van sterkteberekeningen hebben we de belangrijkste componenten als materiaal, lasnaden en bevestigingspunten met zeer ruime veiligheidsmarges gedimensioneerd.

Of u er nu voor kiest om de Alligator Winbag aan te schaffen of te huren, in beide gevallen voorziet Albers Alligator u van een betrouwbaar advies met betrekking tot het plaatsen, gebruik, legen, schoonmaken en het oprollen van de Winbag na gebruik. Standaard leveren we de Winbag met twee 6” Perrot KKV-aansluitingen. Op aanvraag is vrijwel iedere andere aansluiting mogelijk.

Dakartruck op Winbag | Albers Alligator

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt.

Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.