Alligator Foliebassin

  • 40 jaar ervaring in foliebassins.
  • Geschikt voor opslag van elk type (meng)mest.
  • Leverbaar tot 10.000 m³.
  • Eventueel te voorzien van een drijvende afdekking.
  • Een voordelige oplossing voor uw opslagproblemen.

Foliebassins tot 10.000m³

Albers Alligator produceert al sinds 1984 foliebassins voor mestopslag. Eventueel kan een bassin worden voorzien van een drijvende afdekking. Door middel van een ballastsysteem ligt deze afdekking altijd strak en is zij daardoor minder gevoelig voor wind. Daarnaast worden eventuele gassen door de aanwezigheid van een ballastsysteem goed afgevoerd. De folie en de afdekking zijn te leveren in elke gewenste afmeting tussen de 300 m² en 10.000 m². Een foliebassin is een voordelige oplossing voor uw opslagproblemen.

Altijd een expert in de buurt

Wij leveren onze producten zowel nationaal als internationaal. Daarbij maken we gebruik van lokale dealernetwerken. Op deze manier is er altijd een expert in de buurt en kunnen wij snelle service bieden.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt.

Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.