Alligator foliebassin

Mestopslag tot 10.000m²

Alligator Foliebassin 2018-05-15T12:04:58+00:00

Alligator Foliebassin

  • Meer dan 35 jaar ervaring in foliebassins;
  • Geschikt voor opslag van elk type (meng)mest;
  • Leverbaar tot 10.000 m²;
  • Eventueel te voorzien van een drijvende afdekking;
  • Een voordelige oplossing voor uw opslagproblemen.

Foliebassins tot 10.000m³

Albers Alligator produceert al sinds 1984 foliebassins voor mestopslag. Eventueel kan het bassin worden voorzien van een drijvende afdekking. Door middel van een ballastsysteem ligt deze afdekking altijd strak en is daardoor minder gevoelig voor wind. Daarnaast worden eventuele gassen door de aanwezigheid van een ballastsysteem goed afgevoerd. De folie en de afdekking zijn te leveren in elke gewenste afmeting tussen de 300m² en 10.000m².

Een foliebassin is een voordelige oplossing voor uw opslagproblemen.

Altijd een expert in de buurt

Albers Alligator levert haar producten zowel nationaal als internationaal. Daarbij wordt gebruik gemaakt van lokale dealernetwerken. Op deze manier is er altijd een expert in de buurt en kunnen wij snelle service bieden.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.