Alligator mestzak

Mestopslag van 100m³ tot 7000m³

Alligator mestzak 2018-05-13T18:06:44+00:00

Alligator mestzak

  • 35 jaar expertise en duizenden mestzakken geleverd.
  • Leverbaar van 100 m³ tot 7000 m³ ;
  • Geschikt voor elk type (meng)mest;
  • Flexibel en te plaatsen op elke ondergrond;
  • Vormt gelijk boven- en onderafdichting;
  • Niet storend voor het landschap;
  • Door het afschot eenvoudig te legen;
  • KIWA gecertificeerd;

35 jaar ervaring in mestzakken

Over de hele wereld bewijzen duizenden Aligator mestzakken dagelijks de betrouwbaarheid van het opslagsysteem. Opslag tot 7000 m³ (meng)mest is geen probleem en de mestzak is op elke ondergrond te plaatsen. De Alligator mestzak wordt geleverd in een vierkante of rechthoekige vorm en kan, afhankelijk van de hoogste grondwaterstand, gedeeltelijk onder het maaiveld worden gemonteerd.

Lange levensduur

De mestzak is goed en eenvoudig te legen omdat in de bodem een groot afschot kan worden verwerkt. Het gebruikte polyester weefsel is aan twee zijden  voorzien van een hoogwaardige kunststof coating die bestand is tegen vele soorten (meng)mest, zelfs aangezuurde, en de invloed van UV-straling. Hierdoor is een lange levensduur verzekerd. De mechanische krachten die tijdens het gebruik in de mestzak optreden worden eenvoudig door het sterke weefsel opgenomen. Aan de hand van sterkteberekeningen zijn de belangrijkste componenten als materiaal, lasnaden en bevestigingspunten met zeer ruime veiligheidsmarges gedimensioneerd. De Alligator mestzak is gecertificeerd door KIWA. Onze mestzakken zijn standaard voorzien van een zuig- en/of vulleiding, afsluiters, morsvat, ontluchtingsopeningen en een afsluitbare inspectie opening. Het leveren van mixapparatuur bij de mestzak is mogelijk. Hiervoor zijn diverse systemen beschikbaar.

Altijd een expert in de buurt

Onze producten worden zowel nationaal als internationaal geleverd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van lokale dealernetwerken. Op deze manier is er altijd een expert in de buurt en kunnen wij snelle service bieden.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.