Alligator Winbag

Opslag van mest en vloeistoffen

Alligator Winbag 2018-05-13T18:17:44+00:00

Alligator Winbag

  • Voor opslag van alle soorten (meng)mest en niet agressieve vloeistoffen;
  • Capaciteit van 100m³ tot 350 m³;
  • Door het oprollen goed leeg te krijgen;
  • Laat zich eenvoudig verplaatsen;
  • Kan op vrijwel elke vlakke ondergrond worden ingezet;
  • Leverbaar met diverse aansluitingen.

Waarom een Winbag?

Flexibel tussenopslag inzetten voor mengmest of niet agressieve vloeistoffen? Dat gaat heel gemakkelijk met de Alligator Winbag. Deze biedt de mogelijkheid tot het snel installeren en verwijderen van 100 m³ tot 350 m³ vloeistofopslag. De Winbag kan op elke vlakke ondergrond worden ingezet en is eenvoudig verplaatsbaar door gebruik te maken van het Alligator Winsystem, het speciaal ontworpen oprolsysteem voor de Winbag.

Legen en oprollen

Het Alligator Winsystem is een oprolsysteem voor de Winbag dat bestaat uit een aanhanger waarop een draaibaar haspelframe is gemonteerd. Het systeem is zowel in een complete trailerversie als een hefbare versie (te gebruiken met uw tractor of shovel) verkrijgbaar. De haspel wordt hydraulisch aangedreven. Onze Winbags zijn op deze manier makkelijk te legen en te verplaatsen. Makkelijk herbruikbaar dus.

Veilige opslag

De Alligator Winbag is een zeer sterk product dat gemaakt wordt van een tweezijdig gecoat polyesterweefsel met productiecertificaat (KIWA5111). De mechanische krachten die tijdens het gebruik in de Winbag optreden worden eenvoudig door het sterke weefsel opgenomen. Aan de hand van sterkteberekeningen zijn de belangrijkste componenten als materiaal, lasnaden en bevestigingspunten met zeer ruime veiligheidsmarges gedimensioneerd.

Of u er nu voor kiest om een Winbag aan te schaffen of om er een te huren, in beide gevallen voorziet Albers Alligator u van een betrouwbaar advies met betrekking tot het plaatsen, gebruik, legen, schoonmaken en het oprollen van de Winbag na gebruik. Standaard wordt de Winbag geleverd met 2 stuks 6” Perrot KKV aansluitingen. Op aanvraag is vrijwel iedere andere aansluiting mogelijk.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.