Wateropslag

Water en wateropslag zijn essentieel binnen de glastuinbouw. Goed opslaan van regen-, condens-, of drainwater is niet alleen belangrijk voor de bedrijfsvoering, het draagt ook bij aan duurzame tuinbouw.

Albers Alligator is dé specialist in folieproducten. Al sinds 1981 leveren wij de beste producten voor de opslag en afdekking van gietwater in de glastuinbouw. Op dit moment kiest 70 procent van alle tuinders voor Albers Alligator.

Gebruik en hergebruik van water vergen een goed opslagsysteem. Albers Alligator heeft hiervoor verschillende producten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Onze producten voor de opslag van water:

Alligator silovoering

Dit is hét product voor een goede opslag van koud of warm water. In diverse uitvoeringen leverbaar.

Lees meer over Alligator silovoering
Alligator sillovoering

Bassinfolie en taludbescherming

U bent voor lange tijd verzekerd van een degelijke afdichting in uw bassin, ongeacht de afmeting en vorm.

Lees meer over bassinfolie en taludbescherming
Bassinfolie en taludbescherming, Albers Alligator.

Alligator A-tank

Drinkwater opslaan is een vak apart. De A-tank is het perfecte product hiervoor. Hij is leverbaar tot een inhoud van 500 m³.

Lees meer over de Alligator A-tank
L-tank voor vloeistofopslag. Wateropslag Albers Alligator.

Alligator L-tank

Onze L-tank is te gebruiken voor opslag van alle niet-agressieve vloeistoffen. Hij is leverbaar tot 2.000 m³ en kan worden geïnstalleerd op elke stabiele vlakke ondergrond.

Lees meer over de Alligator L-tank
L-tank voor vloeistofopslag. Albers Alligator.

Waterafdekking

Voorkom algengroei, vervuiling en verdamping van water in een watersilo of bassin met een van de vele afdekmogelijkheden van Albers Alligator. Voor het afdekken van vele soorten vloeistoffen ontwerpen, leveren en installeren wij diverse typen drijvende afdekkingen.

Per project selecteren wij het meest geschikte materiaal en ontwerp. Dit resulteert in een flexibel en duurzaam drijfdek. Met behulp van ballastlichamen kunnen wij het drijfdek optimaal fixeren, zodat het bij elk niveau geheel strak en windvast blijft. Om een optimaal drijfvermogen te creëren, monteren we drijflichamen op het dek.

De Alligator drijfdekken zijn onder meer geschikt voor het afdekken van:

  • gietwaterbassins in de tuinbouw, open of geheel gesloten;
  • mestbassins;
  • drinkwaterbekkens;
  • percolaatbassins op stortplaatsen;
  • geïsoleerde bassins voor warmte- en/of koudeopslag.

Onze producten voor de afdekking van water:

Multi-F-dek®

Ons Multi-F-dek geeft 100 procent resultaat in algenbestrijding. Deze lichtdichte totaalafdekking voor nieuwe en te renoveren bassins is in elke vorm en afmeting verkrijgbaar.

Lees meer over ons Multi-F-dek
Multi-F dek, wateropslag- en afdekking. Albers Alligator.

Multi-F Solar

Het Multi-F Solar systeem: het Multi-F-dek, de drijvende totaalafdekking voor het bassin, kan nu ook worden voorzien van zonnepanelen.

Lees meer over ons Multi-F Solar

SiloDome®

De SiloDome is een afdekking voor watersilo’s tot en met Ø 15,00 m, opgebouwd uit een lichtgewicht aluminium frame met daarover een gesloten doek.

Lees meer over onze SiloDome

Kristaldek®

Het Kristaldek geeft 100 procent resultaat in algenbestrijding. De drijvende afdekking is in elke vorm en afmeting verkrijgbaar.

Lees meer over ons Kristaldek
Kristaldek, wateropslag en -afdekking Albers Alligator.

LP-dek open & gesloten®

Het LP-dek geeft 100 procent resultaat in algenbestrijding. Het dek is open en gesloten verkrijgbaar in alle afmetingen en ligt altijd strak op elke watersilo.

Lees meer over ons LP-dek
LP-dek, water opslag en afdekking Albers Alligator.

AG-cover

De AG-cover is een nieuw product tegen algenbestrijding. Met zeer goede resultaten. Het product is eenvoudig te monteren, ook op volle silo’s.

Lees meer over onze AG-cover

Alligator drijfdek

Het Alligator drijfdek is geschikt voor het afdekken van vele soorten vloeistoffen. Het dek bestrijdt stank, vervuiling en algengroei.

Lees meer over het Alligator drijfdek
Drijfdek, water opslag en afdekking Albers Alligator.