Wateropslag tot 7000 m³

Drijfdekken voor vele vloeistoffen

Water opslag & afdekking 2018-05-18T10:00:51+00:00

Wateropslag

Water is essentieel voor de gewassen in de glastuinbouw. Een goede opslag van regen-, condens-, of drainwater is niet alleen belangrijk voor de bedrijfsvoering, het draagt ook bij aan duurzame tuinbouw.

Albers Alligator is dé specialist in folieproducten. Al sinds 1981 leveren wij de beste producten voor de opslag en afdekking van gietwater in de glastuinbouw. Op dit moment kiest 70% van alle tuinders voor Albers Alligator.

Het gebruiken en hergebruiken van water vergt een goed opslagsysteem. Albers Alligator heeft hiervoor verschillende producten en adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Onze wateropslag-producten:

Alligator Silovoering

Voor de opslag van koud of warm water, in diverse uitvoeringen leverbaar.

Lees meer

Bassinfolie en taludbescherming

Voor lange tijd verzekerd van een degelijke afdichting in uw bassin, ongeacht de afmeting en vorm.

Lees meer

Alligator A-tank

Drinkwater opslaan is een vak apart. De A-tank is het perfecte product hiervoor en leverbaar tot een inhoud van 500 m³.

Lees meer

Alligator L-tank

Onze L-tank is te gebruiken voor opslag van alle niet agressieve vloeistoffen en leverbaar tot 1500 m³. Te installeren op elke stabiele vlakke ondergrond.

Lees meer

Waterafdekking

Voorkom algengroei, vervuiling en verdamping van water in een watersilo of bassin met een van de vele afdekmogelijkheden van Albers Alligator. Voor het afdekken van vele soorten vloeistoffen ontwerpen, leveren en installeren wij diverse typen drijvende afdekkingen.

Per project wordt het meest geschikte materiaal en ontwerp geselecteerd, dit resulteert in een flexibel en duurzaam drijfdek. Met behulp van ballastlichamen kan het drijfdek optimaal worden gefixeerd, zodat het dek bij elk niveau geheel strak blijft en windvast is. Om een optimaal drijfvermogen te creëren worden er op het dek drijflichamen gemonteerd. Het dek wordt in het midden en langs de bovenzijde voorzien van ontluchtingen.

De Alligator drijfdekken zijn onder meer geschikt voor het afdekken van:

  • Percolaatbassins op stortplaatsen;
  • Slibbassins;
  • Mestbassins;
  • Gietwaterbassins in de tuinbouw, open of geheel gesloten;
  • Drinkwaterbekkens;
  • Geïsoleerde bassins voor warmte- en of koudeopslag.

Onze waterafdek-producten:

Multi-F dek®

Ons Multi-F dek geeft 100% resultaat in algenbestrijding. De lichtdichte totaalafdekking voor nieuwe en renovatieve bassins. In elke vorm en afmeting verkrijgbaar.

Lees meer

Kristaldek

Het kristaldek geeft 100% resultaat in algenbestrijding. De drijvende afdekking is in elke vorm en afmeting verkrijgbaar.

Lees meer

LP-dek gesloten & open

Het kristaldek geeft 100% resultaat in algenbestrijding. De drijvende afdekking is in elke vorm en afmeting verkrijgbaar.

Lees meer

AG-cover

De AG-cover is een nieuw product tegen algenbestrijding. Met zeer goede resultaten. Eenvoudige montage, ook op volle silo’s.

Lees meer

Alligator drijfdek

Het Alligator drijfdek is geschikt voor het afdekken van vele soorten vloeistoffen en bestrijdt stank, vervuiling en algengroei.

Lees meer