A-tank

Drinkwateropslag tot 500 m³

A-tank | drinkwateropslag 2018-05-13T19:12:12+00:00

A-tank

  • Al meer dan 20 jaar ervaring in A-tanks;
  • Voor de tijdelijke opslag van drinkwater;
  • Tot 500 m³ leverbaar;
  • Leverbaar met een uitgebreid accessoire pakket;
  • Kan op vrijwel elke vlakke ondergrond worden ingezet.

Diverse maten

Albers Alligator drinkwatertanks worden gebruikt voor de tijdelijke opslag van drinkwater. Ze zijn gemaakt van zandkleurig of blauw kunststofdoek dat speciaal is ontwikkeld voor de opslag van levensmiddelen. Elke maat tussen 5m³ en 500m³ is leverbaar. De Albers Alligator A-tank is standaard voorzien van versterkingen op de 4 hoeken en ontluchting bovenop. Voor de aansluiting van slangen is vrijwel iedere aansluiting mogelijk. Opties zijn een bodembeschermdoek, een handpomp, een set aftapkranen, waterslangen en dergelijke.

Meerdere malen inzetbaar

Onze (kleine) drinkwatertanks zijn meerdere malen inzetbaar op verschillende locaties. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden bij festivals, ontziltingsprojecten en rampgebieden.Wilt u een groot verplaatsbaar drinkwateropslag-systeem dan kunt u kiezen voor de Alligator Winbag.

Met de Albers Alligator A-tank beschikt u over een betrouwbaar, flexibel én betaalbaar opslagsysteem.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt.

Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.