L-tank

Opslag van niet-agressieve vloeistof

L-tank 2018-05-13T19:12:55+00:00

Alligator L-tank

  • Al meer dan 20 jaar ervaring in L-tanks;
  • Geschikt voor opslag van alle niet-agressieve vloeistoffen;
  • Tot 1500 m³ leverbaar;
  • Te installeren op elke stabiele, vlakke ondergrond;
  • Leverbaar met diverse aansluitingen en standaard voorzien van een ontluchtingsopening;

Snelle of tijdelijke vloeistofopslag

Met een inhoud van maximaal 1500 m³ laat de Albers Alligator L-tank zich eenvoudig installeren op elke stabiele, vlakke ondergrond. Met zijn eenvoudige rechthoekige vorm is de L-tank een oplossing daar waar snel of tijdelijk vloeistof opgeslagen moet worden. Vooral homogeen blijvende vloeistoffen zijn geschikt om in de L-tank opgeslagen te worden. Door de geringe hoogte valt de L-tank niet op in het landschap. Op verhard terrein is het gebruik van een beschermlaag onder de L-tank aan te bevelen.

Betrouwbaar in weer en wind

De L-tank is leverbaar met diverse aansluitingen en wordt standaard voorzien van een ontluchtingsopening. De mechanische krachten die tijdens het gebruik in de L-tank optreden worden eenvoudig door het sterke weefsel opgenomen. Aan de hand van sterkteberekeningen zijn de belangrijkste componenten als materiaal, lasnaden en bevestigingspunten met zeer ruime veiligheidsmarges gedimensioneerd.

Het gebruikte polyester en is aan beide zijden gecoat met PVC. Voor het opslaan van drinkwater is een L-tank met een speciale kwaliteit kunststof leverbaar (A-tank). Albers Alligator geeft betrouwbaar advies over het plaatsen, gebruiken, legen en schoonmaken van de L-tank.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.