Multi-F dek®

  • Al tientallen jaren 100% resultaat in algenbestrijding in gietwaterbassins.
  • De lichtdichte totaalafdekking voor nieuwe en te renoveren bassins.
  • In elke vorm en afmeting verkrijgbaar.
  • Afwaterend, weer- en windbestendig.
  • Ligt voortdurend strak door een uniek ballast-drijver systeem.
  • Minimaliseert golfslag.

Totaalafdekking voor uw bassin

Het Multi-F-dek is een lichtwerende totaalafdekking voor nieuwe bassins en voor bassins die aan renovatie toe zijn. In elke vorm en afmeting. Dit systeem bewijst zich sinds 1995. Het is afwaterend, weer- en windbestendig en ligt voortdurend strak door een uniek ballast-drijversysteem. Het middendeel (bodemgroot) wordt gemaakt van gecoat weefsel. De randgebieden (tot op het maaiveld) van een ongecoat weefsel. We gebruiken weefsels, omdat deze vormvast en sterk zijn en zich duurzamer laten confectioneren en detailleren dan folie. Het Alligator Multi-F dek: dé totaalafdekking voor uw bassin.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt.

Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.