Multi-F Solar

  • Uw waterbassin heeft voortaan een dubbele functie.
  • Geen aparte grond nodig voor uw zonnepanelen.
  • Uw waterbassin is volledig afgedekt en dus 100% algenvrij.
  • Ligt voortdurend strak door een uniek ballast-drijver systeem.
  • Maximale zonne-oogst door de volledige bodem van het Multi-F te gebruiken.
  • 1 aanspreekpunt voor al uw vragen, dubbele expertise van 2 specialisten.

MULTI-F Solar, het beste uit twee werelden!

1030 zonnepanelen met elk een vermogen van 415 Wp, geïnstalleerd op een Multi-F totaalafdekking. Dit drijvende zonnepark, met een totaal vermogen van 427 KWp, is door Albers Alligator en Centrica Business Solutions voorjaar 2021 gerealiseerd. Per jaar kan door deze Multi-F Solar een hoeveelheid energie worden opgewekt voor gemiddeld 100 huishoudens.

De laatste jaren hebben we regelmatig de vraag gekregen of er geen mogelijkheid was om ons MULTI-F, de drijvende totaalafdekking voor het bassin, te voorzien van zonnepanelen. Albers Alligator en Centrica Business Solutions hebben samen naar de mogelijkheden gekeken en dit uitgewerkt tot een werkende innovatieve oplossing: het MULTI-F Solar systeem.

In Henk en Kees Verhage van Kwekerij de Noordhoek in Kapelle hebben we een partner gevonden die samen met ons de uitdaging is aangegaan om ons eerste project te realiseren. Voorjaar 2021 zijn wind, sneeuw en zon getrotseerd met een prachtig drijvend zonnepark op hun waterbassin als resultaat.

Wij kunnen u voor elk waterbassin, bestaand, renovatie of nieuw, een passend MULTI-F Solar systeem aanbieden.

Hoge eisen leveren goede kwaliteit

Albers Alligator staat voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn intern opgeleid en VCA-gecertificeerd. De gebruikte kunststoffen voldoen aan de hoogste eisen. Ze worden voortdurend getest en met de meest moderne ontwerp-, snij- en lasmethoden verwerkt.

Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde machines is Albers Alligator in staat perfecte lasnaden te produceren. De sterkte van deze lasnaden geeft de zeer hoge kwaliteit die u en wij van het eindproduct verwachten. Op al onze producten geven wij garantie.